avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Cum devin procuror criminalist?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Cum devin procuror criminalist?

Buna seara,am 15 ani si as dori sa ma ajutati! Ce pasi si ce trebuie sa fac pe viitor sa devin procuror criminalist?De la cati ani pot sa merg sa vad procese?
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2012
bogdanbodea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nicole.Gr. , utilizator 16:21, 25 Octombrie 2020
deci nu intelegi ce citesti :)
Concentreaza-te deocamdata pe scoala si mai ales, cum bine ti s-a spus mai sus, pe limba romana pentru ca este esentiala daca vrei o cariera in domeniul juridic.
Mai clar de atat.. nu pot sa-ti explic. Imi pare rau. Si eu consider ca e prematur sa te gandesti la asta. Nu ai de unde sa stii ca ai vocatie pentru meseria asta pana nu descoperi ce inseamna cu adevarat dreptul. Termina liceul. Urmeaza facultate de drept. In cadrul facultatii o sa descoperi tot mecanismul. O sa intelegi cum functioneaza justitia si o sa ai cunostinte juridice incat sa-ti dai seama daca in cadrul acestui sistem e locul tau si ce trebuie sa faci mai departe.
Eu chiar am înțeles și chiar m-ai ajutat foarte mult. Mulțumesc!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E o alegere buna? mocike mocike Buna ziua!Sunt in clasa a XII si dupa terminarea scolii vreau sa ma dau la Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.Cea ce ma ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de facultatea de drept Arawes Arawes As dori sa fac Dreptul...dar am o nelamurire...exista o singura specializare sau mai multe? Adica este o singura facultate dar poti alege ca profesie ... (vezi toată discuția)
Examen inm AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM. 1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)