avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Review site
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Review site

As vrea sa fac un review la un site care ofera articole despre tranzactionarea pietelor valutare. Site-ul are si articole gratuite. Eu am citit articolele gratuite doar, nu am cumparat cursul si articolele pentru care proprietarul site-ului cerea o suma de bani.

Reviewul e negativ pentru ca am citit multe lucruri in articolele gratuite (pe care poate sa le vada oricine) cu care nu sunt de acord.

Dar in termenii si conditiile site-ului scrie ca:
"The term ?copyright? implies that the content is original works and the author that produced the content /works is the legal owner of the content, it also implies that copying and using the content without the authors consent is illegal and will result in prosecution and court."

"All original works and materials created by .... is copyright and is not permitted to be copied or circulated without the authors /owners permission. The copyright extends to any materials, articles, videos, courses, forum posts, images, documents, emails or comments which fall under the same law of Copyright and original works. If you are in breach of these terms you are guilty of breaching copyright and will be legally liable in a court of law. Do not copy,distribute, edit, alter, steal or sell the copyrighted orignal works."

Am voie sa fac un review negativ la articolele gratuite de pe acel site, eventual sa dau si linkul articolelor respective fara ca proprietarul sa aiba pretentii sa imi ceara despagubiri?

Pana acum am facut urmatorul review:

"Nu am cumparat cursul lui dar am citit articolele gratuite. Ma indoiesc ca este un trader castigator. O groaza din sfaturile sale sunt proaste. Sunt destul de sigur ca el castiga decat din taxele de pe cursul lui nu si din tranzactionari. Sunt si unele articole bune dar un incepator nu poate sa faca diferenta dintre sfaturi proaste si sfaturi bune. Cumparati cursul doar daca poate sa faca dovada ca e un trader castigator. Daca nu poate sa faca dovada, de ce ati dori sa-l imbogatiti?"

Sper ca e in regula pana acum.

As vrea sa intru si in detalii cu privire la sfaturile pe care eu le consider ca sunt proaste din anumite articole.
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2013
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de trademark infringement in cazul unui website RazvanR RazvanR Buna ziua, Am o intrebare ceva mai complexa legata de posibile procese de trademark infringement in cazul unui website hostat pe server din SUA. O scura ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru o amenda si puncte scazute la licenta de conducator auto Lucius213 Lucius213 Buna ziua, am fost oprit de politie in Anglia si nu aveam datele la mine permis , asigurare a masinii certificat de verificare etc .. masina fiind imobilizata, ... (vezi toată discuția)