avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se pot folosi inregistrarile audio ca si proba?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se pot folosi inregistrarile audio ca si proba?

Sotul meu a intrebat-o pe mama niste lucruri de acum 10 ani, lucruri in favoarea lui.
Banuiesc ca a si inregistrat-o ca dupa ce mama a vorbit el a inceput sa rada.
Suntem in proces de divort si luna viitoare mama e citata ca si martor.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:41, 10 Martie 2014
Potrivit art. 341 Cpc, sunt, de asemenea, mijloace materiale de probă şi fotografiile, fotocopiile, filmele, discurile, benzile de înregistrare a sunetului, precum şi alte asemenea mijloace tehnice, dacă nu au fost obţinute prin încălcarea legii ori a bunelor moravuri.
Insa acestea trebuie propuse si incuviintate de instanta de judecata la termenul de probe. Audierea martorilor este o chestiune separata.
Nu stiu relevanta probelor, nu stiu nimic.
Avocat aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe audio proces civil dana_toader dana_toader Buna ziua, As dori sa stiu daca proba audio poate fi folosita intr-un proces civil, respectiv o plangere contraventionala. Concret, m-am prezentat intr-o ... (vezi toată discuția)
Probe in civil cuziamusia cuziamusia ce art de lege califica si controleaza admiterea in procesele civile a probelor de tipul, informatie pe suport modern, electronic (CD, card memorie, flash ... (vezi toată discuția)
Proba cu înregistrare audio este legală/admisibilă? mi-am înregistrat patronul recunoscând că nu vrea să-mi plătească salariul dar judecătorul a respins-o dserban dserban Am un litigiu de munca pe rol intrucat fostul angajator nu mi-a platit salariul. La sedinta de judecata, am propus si proba cu inregistrarea audio cu patronul ... (vezi toată discuția)