avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cost intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cost intabulare

Buna seara,

Sunt pe cale sa achizitionez un ap. 2 cam. conf.2 in Timisoara, la et.3 , bloc din beton din anul 1978 (conform avizului energetic, pe CF nu se mentioneaza nimic) si as dori sa stiu care sunt taxele de intabulare, macar aproximativ.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 20:52, 6 Octombrie 2014
Daca doriti sa cumparati un imobil, intabularea se va efectua de catre notar imediat dupa cumparare si veti achita taxa la notar .
Multumesc pentru raspuns. Informatia aceasta o cunosc, insa eu aveam nevoie de costul in sine, daca e cu putinta. Cat costa intabularea efectiv.
Taxa de intabulare a dreptului de proprietate in cartea funciara este de 0.5%din valoarea din act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc apartamente cu nivel înălțime mai mare decât în planul de urbanism al zonei Podeni Podeni Care sunt implicațiile juridice pe termen scurt si lung dc achizitionez un apartament intr un bloc din 2011 in Buc militari, apartament care are Carte ... (vezi toată discuția)
Probleme ? - omisiune in extras de cf: casa fara certificat de performanta energetica ? muraruelena muraruelena Am cumparat un teren cu o casa. Notariatul la care am facut actul de vanzare-cumparare mi-a dat actele de la OCPI. In Incheierea /OCPI - se scrie ca eu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, ma numesc nicola alexandru, ieri am cumparat ... Nicola Alexandru Nicola Alexandru Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca ... (vezi toată discuția)