Buna seara,
Am fost executata silit pentru un imprumut catre Comcas de catre BEJ Mociran Viorel Satu Mare, suma totala a creantei 3319,70lei, in acest moment in contul BEJ au intrat 4125,63lei din care catre Comcas s-au virat abia 1408 lei, desi retinerea s-a facut pe statul de plata. Diferenta de bani cum o pot eu recupera? Pe parcursul executarii silite Comcas m-a sunat si i-au atras atentia ca nu le intra banii in cont. De la BEJ Mociran la Comcas ceva nu a functionat . Eu ar fi trebuit deja sa primesc procesul verbal de incetare a executarii si sa mi se ridice poprirea de la banca. Angajatele BEJ au spus sa merg eu sa duc la banca hartia, insa le-am spus ca nu intra in sarcina si atributia mea acest lucru.
Respect, astept pareri
Diferenta de bani de care vorbiti ( de la 3319,70 lei la 4125,63 de lei) este posibil sa fie cheltuieli de executare silita. In aceasta ipoteza, nu mai e posibila recuperarea acestei diferente. Trebuie sa va interesati ce reprezinta aceasta suma de bani.
Pentru a evita orice neplaceri, e recomandabil sa depuneti diligente pentru a primi dovada incetarii executarii silite. Atata vreme cat suma mentionata a fost executata silit, executorul judecatoresc este obligat sa inceteze executarea silita, intrucat s-a realizat integral obligatia prevazuta in titlul executoriu, s-au achitat cheltuielile de executare, asa cum prevede legea. Incheierea de incetare a executarii trebuie comunicata.
Asigurati-va ca obligatiile profesionale au fost indeplinite corespunzator, intrucat eroarea pe care o descrieti nu va este imputabila.