avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... cum se creaza o categorie noua de subiecte?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

cum se creaza o categorie noua de subiecte?

Va rog sa ma indrumati pentru a deschide o discutie pe forum, in categoria Bani si Afaceri cu subiectul

Profitul firmei
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 13:24, 23 Iunie 2009
Daca va uitati pe forum, o sa vedeti ca sectiunea "Bani si Afaceri (discutii non-juridice)" este impartita in Cursul de schimb si piata monetara; Bursa de valori; Tedinte imobiliare; Tendinte in lumea creditarii. Deci nimic in legatura cu profitului unei societati, care s-ar incadra la societati comerciale sau drept comercial.

In tot cazul, cand intrati pe forumul care vi se pare potrivit, aveti un buton de "Subiect nou". Asa deschideti o discutie.
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2009
ContSters20980, utilizator
Sa fiu mai clara, atunci. Se poate crea o alta diviziune in "Bani si Afaceri (discutii non-juridice)" in afara de cdele existente
Cursul de schimb si piata monetara; Bursa de valori; Tedinte imobiliare; Tendinte in lumea creditarii.
o diviziune care sa se numeasca "Profitul firmei"?
As dori sa lansez o discutie despre modalitati de crestere a rezultatelor si a profitului unei firme. Daca nu, imi puteti sugera unde s-ar putea incadra acest topic?
multumesc
Utilizatorii nu pot crea categorii noi in forum, dar cred ca subiectul dvs s-ar incadra la Societati comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere s.a. bog.dan bog.dan Buna seara, puteti sa imi spuneti cum se poate ca o societate listata pe RASDAQ sa fie transformata in societate de tip inchis ? Care sunt criteriile pentru ... (vezi toată discuția)
Imprumut persoana juridica Paun Ciprian Paun Ciprian Buna ziua, In urma cu un an de zile am creditat o societate comerciala cu aproximativ 10.000 euru. Creditarea am facut-o in urma promisiunii unuia dintre ... (vezi toată discuția)
Pret teren de sub cladire termoconfort termoconfort Cum se calculeaza pretul terenului de sub cladire??Ce procent din valoarea cladirii o are ca pret terenul de sub ea? (vezi toată discuția)