avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere punct de lucru - coduri caen
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere punct de lucru - coduri caen

Buna ziua,

Doresc sa deschid un punct de lucru si am cateva nelamuriri:
- am gasit toate actele necesare pe onrc dar pe un alt forum am citit ca pe langa ctr de inchiriere am nevoie si de o copie a actului de propietate ale firmei de unde inchiriez?

- daca deschid un pct de lucru , nu optez pentru coduri cane? Sau sunt tot cele pe care le am pe sediu social? Pe sediul social nu am tot ce imi trebuie, cum le schimb doar pe pct de lucru? Daca le pun tit pe sediu social o sa am nevoie de acordul locatarilor si nu vad rostu daca le folosesc doar in spatiu inchiriat....

Astept raspunsul dvs.
Multumesc.
Cu respect,
A.
Cel mai recent răspuns: qu3en_bee , utilizator 11:11, 30 August 2015
Buna ziua!
1. la registru trebuie sa depuneti AGA, contractul de inchiriere si copie a actului de proprietate al spatiului inchiriat.
2. pentru activitatile pe care doriti sa le desfasurati la punctul de lucru, veti obtine de registru o declaratie tipizata pe care o veti completa cu codurile CAEN dorite; acestea trebuie sa fie dintre codurile existente in actul constitutiv al firmei dvs.
Va urez succes!
Ultima modificare: Duminică, 30 August 2015
Iulia Blaja, Avocat
imi puteti spune nr cererii, as vrea sa ma duc cu ele deja completate pentru a sta cat mai putin. Deci nu am nici o treab acu certificatul constatator cu caenuri pentru sediul social?
Va multumesc pentru raspuns.
am uitat sa mentionez ca sunt pfa nu am un act constitutiv, doar certificatul constatator de la onrc cu codurile caen, daca vreau sa adaug cele existente plus alte coduri pe pct de lucru presupun ca sunt independente de cele de la sediul social? Spuneti mi va rog modelul de cerere.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare coduri caen o societate comerciala care are ca obiect ... Nata88 Nata88 Adaugare coduri CAEN O societate comerciala infiintata în 2019, fără activitate pana acum, dar care are ca obiect principal de activitate cod caen 4791 ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitate microintreprindere la sediul social alexu33 alexu33 Buna ziua! Sunt asociatul unic al unei microintreprinderi pe care am creat-o depunand personal documentele la ONRC. Urmeaza sa efectuez activitati de ... (vezi toată discuția)