avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Despre executarea silita si realizarea ei......
Discuție deschisă în Executare silită

Despre executarea silita si realizarea ei......

Detin o hotarare definitiva si irevocabila, depun documentatia la un executor judecatoresc, se tergiverseaza lucrurile, ba se strica calculatorul, ba nu este la sediu, ba vine cu idei care nu prea imi sunt favorabile din punctul meu de vedere dar nu mentioneaza nimic despre instiintare, somatie.....in rest mut ca un peste. As dori un raspuns dat de un profesionist, ce se poate face in cazul meu, care sunt pasii ce trebuiesc facuti,,,,Multumesc cu anticipatie,
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 18:50, 18 Ianuarie 2016
Conform Codului de procedura, executorul trebuia sa va inregistreze cererea de executare si, in termen de 3 zile, sa inceapa demersurile pentru incuviintarea executarii. Apoi, dupa obtinerea incuviintarii, sa emita actele necesare - adrese de aflare a veniturilor, inscrieri in cartea funciara, somatie, etc. Toate acestea se regasesc in art. 665, s.u. Cpr.civ, implicit cu stabilirea cheltuielilor de executare. Intrucat, desi procedura prevede si cazul dvs, bine ar fi sa va retrageti dosarul de la acest executor si sa mergeti la altul. Situatia sta alfel daca ati facut cheltuieli - onorarii, taxe, samd... pentru aceste cazuri este recomandabil sa discutati cu un avocat, pe larg si, impreuna, sa demarati cele cuviincioase. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- incuviintare executare silita de catre instanta kennya kennya buna ziua m-am judecat pt un teren si am castigat sentinta fiind irevocabila.am mers la un executor pe 19 ian si pana in momentul de fata nu am intrat in ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita alialex alialex Tatal meu are o datorie la o anumita banca si am vazut ca figureaza pe portalul ministerului Justitiei cu un dosar de încuviinţare executare silită DOSAR ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita hotarare suspendata art.300, 403 vechiul c.pr.civ. eugen82 eugen82 Intr-un proces comercial inceput pe vechiul cod de procedura, mi s-a admis cererea in apel, hotarire definitiva executorie. Am introdus cerere de executare ... (vezi toată discuția)