1. am facut si depus la anaf o notificare prin care intentionam ca in conformitate cu noile reglementari , sa beneficiez de anularea penalitatilor de intarziere, a unei cote de 54,2 % din dobanzi si a unei cote 77,1 % din majorarile de intarziere datorate pana la data intrarii in vigoare a og 39/2010...restante la 30/09/2015
2. am primit ca raspuns de la anaf o decizie de amanare la plata a obligatiilor de plata accesorii in suma de 1672 lei
3. mentionez ca suma pe care solicitam sa fie anulata dupa ce in dec 2015 am achitat ultima suma din debit , era in jur de 3000 lei
intrebari:
- ce inseamna amanarea la plata ?
- de ce amanare si nu anulare ?
- mi se da dreptul la o contestatie- s-o fac ?
Daca ati primit decizie de amanare la plata a dobinzilor inseamna ca trebuie sa le platiti pana la data de 30.06.2016 pentru a beneficia de anularea a 54.2% din dobanzile pe care le datorati. Adica nu au indeplinit procedura de anulare a majorarilor pentru ca dvs cand ati depus cererea de anuare a dobanzilor de intarziere , cota de 45,8% din dobanzile pe care le datorati nu erau platite de dvs.
in dec 2015 mai aveam 42 de lei de plata din debit si cei de la finante m-au indrumat sa fac o asemenea notificare privind anularea si sa astept acasa raspunsul,iar in aceasta comunicare nu dau nicio explicatie legata de ce spuneti dvs ( eu va cred pe dvs, dar cel care nu are posibilitatea sa se informeze...)
Oug 44/2015
Razvan_asm01
Buna ziua,
La data de 30 septembrie 2015 aveam o datorie de 9200 lei , constand in accesorii, majorari , penalitati,dobanzi...debitul principal fiind ... (vezi toată discuția)
Oug 44/2015
ManeaIoana
Care este termenul in care se emite decizia de anulare a penalitatilor si 1/2 din dobanzi ?conf oug 44/2015
Mentionez ca pt a beneficia de OUG 44/2015,o ... (vezi toată discuția)