buna ziua,
am o problema mai ciudata din punctul meu de vedere. Acu cateva luni mi-am achizitionat o casa de marcat, iar dupa fiscalizare cei de la magazin mi-au explicat cum functioneaza emitand mai multe rapoarte z. Prima problema e ca trebuia sa am in final 4 rapoarte z, dar raportul cu nr. 2 l-au pierdut. Cei de la magazin mi-au spus sa intocmesc un proces verbal cum ca in perioada de proba s-a pierdut acel raport.
Problema 2 este ca dupa o luna la casa de marcat imi dadea eroare la data si ora si am mers din nou la dansii unde au rectificat problema si mi-au emis un bon de proba care avea valoarea de 22.5 ron si au emis raport z fara sa anuleze suma. Din nou mi-au spus sa fac proces verbal ca bonul este de proba.
Este de ajuns procesele verbale la un eventual control sau trebuia sa treaca aceste aspecte in cartea de interventii a casei de marcat?
va multumesc.
Parerea mea este ca ar fi trebuit sa treaca toate modificarile in cartea de interventii a casei de marcat...sau , cel putin eu asa am facut cand am intalnit o asemenea problema!....dar este bine ca aveti si procesele verbale....
:luck:
Bon fiscal gresit
In urma denominarii casei de marcat firma la care platesc abonament de service nu mi-a scos TVA din casa,si primul bon pe care l-am emis contine TVA.Eu nu sunt ... (vezi toată discuția)