avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Transfer pacient de la spital de la stat catre spital ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Transfer pacient de la spital de la stat catre spital privat

VA ROG MULT SA IMI RASPUNDETI CAT DE URGENT SE POATE!! E grav!! Pacientul este internat la Spitalul Universitar din Bucuresti,a suferit in accident de masina si a fost operat la sectia de chirurgie plastica la mana stanga de 2 ori,iar maine va fi a 3-a inteventie. Problema este ca ingrijirile si serviciile de acolo lasa de muult de dorit sau nu au loc deloc. Pacientii sunt tratati urat si nu se vede nicio imbunatatire. Dupa operatia de maine va mai fi tinut internat acolo,iar noi nu ne dorim asta pt ca nu suntem deloc multumiti se ingrijirele acordare. Il puteam transfera la un spital privat fata a aparea probleme si fara a se opune cei de la spitalul la care este acum? Avem acest drept legal?
Cel mai recent răspuns: Juri 1 , Consilier juridic 00:00, 6 Ianuarie 2017
Da, este vorba despre transferul intre spitale. Spitalul de stat nu se va opune daca pacientul este transportabil si stabil. Adresati-va unitatii medicale private cu copia fisei medicale. Transferul poate fi cerut (semnatura privind acordul) de catre pacient iar daca acesta nu este constient sau sdufera de boli psihice, acesta poate fi solicitat de catre apartinatori - sot/sotie, copii, parinti etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spital: refuzuri de tratare intraspitaliceasca si de consult din exterior blackmario93 blackmario93 Bună ziua, În urmă cu o săptămâna am ajuns la spital cu mama mea (vârsta 78 de ani) la Spitalul Județean Constanța în urma unei urgențe, fiind ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent! posibil malpraxis! nickra nickra Buna seara, avem nevoie urgenta de ajutor cu privire la urmatoarea situatie: - barbat (angajat ca electrician la spitalul de boli infectioase Matei Bals) ... (vezi toată discuția)