avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen impresariat artistic
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen impresariat artistic

Va rog mult sa ma sfatuiti in ce cod caen se incadreaza activitatea de impresariat artistic.Avem deja societate si vrem sa adaugam si aceasta activitate.
sa incerc sa fiu un pic mai explicita...fiul meu este compozitor....si vrea el sa impresarieze solistii pe care ii gaseste pentru melodiile lui...
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 14:19, 18 Septembrie 2009
7490 Alte activităţi profesionale, stiinţifice şi tehnice n.c.a.

Aceasta clasa include:
-activitati desfasurate de aagenti si agentii, in numele unor indivizi, implicand de obicei obtinerea de angajamente in filme, productii teatrale sau alte spectacole de divertisment...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem denumi aceasta activitate intermediere si care ar fi codul caen ? evelyn26krell evelyn26krell Buna ziua, daca firma noastra negociaza atat cu producatorul / furnizorul din UE cat si cu , cumparatorul din RO putem activa pe CAEN 7490 chiar daca noi ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7490 ady09 ady09 care sunt activitatile prevazute de codul caen 7490 \"alte activitati profesionale ,stiintifice si tehnice, n.c.a\" sau care se pot desfasura in baza acestui ... (vezi toată discuția)
Caen organizare concerte scay24live scay24live 7312 Servicii de reprezentare media Acest cod caen ofera posibilitatea de va Organiza eveniment: concert spectacole ? da dau nu daca nu ce cod caen ... (vezi toată discuția)