avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa pentru medicii rezidenți
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa pentru medicii rezidenți

Buna ziua,
sunt medic rezident in anul 2 si sunt angajata de o institutie a statului. Eu si colegii mei angajati acolo nu am primit niciodata bonuri de masa, spre deosebire de colegii mei care sunt angajati la diferite spitale, Cand am intrebat secretarele, ni s-a spus ca respectiva institutie nu a dat niciodata bonuri de masa si ca nici noi nu vom primi.
1. Din ce bani se aloca acestea bonuri?
2. cine e responsabil de ele?
3. avand in vedere ca suntem toti medici rezidenti, nu ar trebui sa primim si noi aceste bonuri? nu e discriminare?
4. care e legea care reglementeaza alocarea de bonuri de masa?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Este legal să primesc bonuri de masă mai mici decât colegii mei? ancuanna ancuanna Sunt angajată de 1 an într-o companie la stat și primesc bonuri de masă cu valoarea de 19 lei, în timp ce colegii mei primesc bonuri de 35 de lei. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Masa oferita de angajator Danut-a Danut-a Buna ziua, lucrez la o SC care oferă bonuri valorice preferential ( eu nu beneficiez având si o vechime de 4 ani in cadrul SC , aceste bv.au devenit moneda ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa stromelectro stromelectro daca o societate hotaraste sa acorde bonuri de masa salariatilor, are dreptul sa selecteze persoanele care vor primi sau nu bonuri de masa? (vezi toată discuția)