avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa pentru medicii rezidenți
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa pentru medicii rezidenți

Buna ziua,
sunt medic rezident in anul 2 si sunt angajata de o institutie a statului. Eu si colegii mei angajati acolo nu am primit niciodata bonuri de masa, spre deosebire de colegii mei care sunt angajati la diferite spitale, Cand am intrebat secretarele, ni s-a spus ca respectiva institutie nu a dat niciodata bonuri de masa si ca nici noi nu vom primi.
1. Din ce bani se aloca acestea bonuri?
2. cine e responsabil de ele?
3. avand in vedere ca suntem toti medici rezidenti, nu ar trebui sa primim si noi aceste bonuri? nu e discriminare?
4. care e legea care reglementeaza alocarea de bonuri de masa?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Masa oferita de angajator Danut-a Danut-a Buna ziua, lucrez la o SC care oferă bonuri valorice preferential ( eu nu beneficiez având si o vechime de 4 ani in cadrul SC , aceste bv.au devenit moneda ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa stromelectro stromelectro daca o societate hotaraste sa acorde bonuri de masa salariatilor, are dreptul sa selecteze persoanele care vor primi sau nu bonuri de masa? (vezi toată discuția)
Prima de craciun Alexandra Roman Alexandra Roman Buna ziua, Anul trecut am primit din partea firmei unde lucrez o prima de Craciun echivalenta unui salariu. Ni s-a spus ca nu este al 13-lea salariu ci un ... (vezi toată discuția)