avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AVIZE AUTORIZATII NECESARE DEPOZIT EN-GROS,
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AVIZE AUTORIZATII NECESARE DEPOZIT EN-GROS,

BUNA ZIUA

Firma SRL cu activitate principala 4645 " Comert cu ridicata a produselor cosmetice si de parfumerie ", am trecut pe actul constitutiv si comertul cu amanuntul a produselor cosmetice si vanzarea pe internet a acestora, depozitul se afla in incinta unei societati comerciale, as dori sa aflu ce avize, autorizatii am nevoie si cum pot sa le obtin.

va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Octombrie 2009
londoncosmetics, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 10:43, 18 Octombrie 2009
Pentru avizarea spatiului ca depozit va trebuie autorizatie de la primaria in a carei raza teritoriala se afla spatiul de depozitare. Cei de la primarie va vor indica exact avizele care sunt necesare pentru completarea dosarului de autorizare.B-)
Trebuie sa inregistrati depozitul ca punct de lucru la Registrul Comertului; cand faceti inregistrarea, declarati ca veti desfasura activitate acolo si vi se vor indica autorizatiile pe care trebuie sa le obtineti (cred ca in primul rand PSI - prevenirea si stingerea incendiilor, Protectia muncii, etc.).
Primaria elibereaza doar autorizatia de functionare (nu stiu sigur daca e cazul pt. obiectul dvs. de activitate, mergeti si intrebati).
Ultima modificare: Duminică, 18 Octombrie 2009
Lorena Chirila, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen import produse anglia ina09 ina09 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce coduri caen imi trebuie pentru a putea importa produse cosmetice. Multumesc (vezi toată discuția)
Comert cu produse cosmetice ataela1 ataela1 Daca in obiectul de activitate al firmei si in Autorizatia de Functionare este trecuta activitatea \\"Comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4645 FREDU FIN FREDU FIN Cu codul caen 4645 o firma poate face si ditributie de produse cosmetice gen geluri, sampoane,creme ,parafarmaceutice ? Daca nu doresc codul caen corect ... (vezi toată discuția)