Firma SRL cu activitate principala 4645 " Comert cu ridicata a produselor cosmetice si de parfumerie ", am trecut pe actul constitutiv si comertul cu amanuntul a produselor cosmetice si vanzarea pe internet a acestora, depozitul se afla in incinta unei societati comerciale, as dori sa aflu ce avize, autorizatii am nevoie si cum pot sa le obtin.
Pentru avizarea spatiului ca depozit va trebuie autorizatie de la primaria in a carei raza teritoriala se afla spatiul de depozitare. Cei de la primarie va vor indica exact avizele care sunt necesare pentru completarea dosarului de autorizare.B-)
Trebuie sa inregistrati depozitul ca punct de lucru la Registrul Comertului; cand faceti inregistrarea, declarati ca veti desfasura activitate acolo si vi se vor indica autorizatiile pe care trebuie sa le obtineti (cred ca in primul rand PSI - prevenirea si stingerea incendiilor, Protectia muncii, etc.).
Primaria elibereaza doar autorizatia de functionare (nu stiu sigur daca e cazul pt. obiectul dvs. de activitate, mergeti si intrebati).