avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concediul de odihna
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concediul de odihna

Angajatii civili din M.A.I. beneficiaza de decontarea serviciilor turistice pe perioada concediului. conform Ordonantei 80/2018:
"(4) Prin excepție de la prevederile alin. (3), în anul 2018, pentru personalul militar, polițiștii, funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare și personalul civil din instituțiile publice de apărare, ordine publică și securitate națională, se decontează serviciile turistice prestate de unități aflate pe teritoriul României, efectuate în perioada concediului de odihnă, în limita valorică a 1.450 lei"
Cei din MAI au dispus verbal ca zilele de sambata, duminica si cele declarate libere sa nu fie decontate chiar daca sunt in perioada concediului. Adica eu daca am concediu 10 zile se deconteaza factura doar pentru zilele de luni-vineri, zilele de sambata duminica urmand sa nu fie decontate si deci sa le platesc eu.
Intrebarea mea este ce se intelege prin expresia "pe perioada concediului de odihna"
1. Daca imi iau concediu 10 zile se deconteaza si serviciile turistice din cursul weekendului?
2. daca imi iau concediu de vineri pana luni inclusiv se deconteaza serviciile turistice si pentru zilele de sambata - duminica?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
ovidiudif, utilizator
Cel mai recent răspuns: ovidiudif , utilizator 09:15, 13 Iulie 2018
Chiar nimeni ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontarea serviciilor turistice AdinaMP AdinaMP Buna ziua. Sunt angajata a MAI, personal civil. Este normal ca noua sa nu ne deconteze serviciile turistice pentru weekend-uri, chiar daca acestea sunt in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am fost in concediu in luna ianuarie 2021 si mi-au ... valyyc valyyc Bună ziua! Am fost in concediu in luna ianuarie 2021 si mi-au fost decontate serviciile turistice (voucher). Acum se anunță că vouchere pe anul acesta nu ... (vezi toată discuția)
Am efectuat co in perioada 11-14.02.2021. la data de 18.02.2021 ... maghy78 maghy78 Am efectuat CO in perioada 11-14.02.2021. La data de 18.02.2021 s-a publicat OUG 8/2021 cu privire la anularea voucherelor de vacanta. Avand in vedere ca am ... (vezi toată discuția)