avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stagiu practic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stagiu practic

Doresc sa fac stagiu practic pentru functia de biolog, la unitatea medicala la care am un contract de munca pentru profesia de asistent medical.
Contractul de stagiu practic ca biolog poate fi anexa la contractul de munca pe care il am deja? sau trebuie alt contract?
multumesc
Cel mai recent răspuns: mika17 , utilizator 16:48, 5 Martie 2019
Potrivit Legii nr.335/2013, contractul de stagiu este un contract încheiat între angajator și stagiar, anexă la contractul individual de muncă.
Deci la contractul de munca pe care il am deja pot sa fac anexa pentru contractul de stagiu ca biolog?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract stagiu Daliborka Daliborka Buna ziua va rog ma puteti ajuta daca o persoana are contract de munca la o firma particulala fucntia de incadrare:registrator medical(part time 2 ore); este ... (vezi toată discuția)
Contract de munca biolog legea 3352013 cristianag cristianag Buna ziua. Numele meu este Cristiana Grecu. Sunt absolventa a Facultatii de Biologie si a Masterului de Biologie medicala din anul 2013 si as avea o ... (vezi toată discuția)
Legea 335/2013 Daliborka Daliborka Buna ziua am fost azi la ITM sa intreb de lamurirea legii 335/2013 si de normele de aplicare din 04.06.2014 si mi-au zis ca tb sa fac obligatoriu ... (vezi toată discuția)