avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariului

Buna ziua, am un contract de colaborare cu un SRL privind drepturile de autor. Pe data de 10 septembrie trebuia sa fiu renumerat cu suma de 9.000 de lei, insa am primit doar 4.500 cu obligatia ca saptamana trecuta sa ii primesc pe restul, acest lucru nematerializandu-se. Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:25, 26 Septembrie 2019
In acest caz, neplata acelor drepturi poate face obiectul :
- unei actiuni in instanta
si/sau
- unei proceduri de mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, mi am depus demisia pe data de 10 august și salariul ... SANDIG SANDIG Bună seara, Mi am depus demisia pe data de 10 august și salariul îl am sub forma de avans și lichidare. Am primit pe.5 august jumătate din salariul ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - demisie Catalin16661 Catalin16661 Buna ziua, as avea si eu o întrebare, eu am lucrat intr o cafenea 4 zile si in a 5 a zi, nu am fost la munca pentru simplu fapt ca m am simtit foarte rau ( ... (vezi toată discuția)
Nu am primit toti banii de la fostul meu sef... claudiu_casoni claudiu_casoni Buna ziua, am lucrat barman la un bar la mine in oras in perioada 15 aprilie-2iunie, si am primit doar 800 de lei chiar daca m-am inteles cu fostul meu sef sa ... (vezi toată discuția)