Bună ziua, am o nelămurire va rog sa ma ajutați. Sunt angajat la o firma și prestez servicii de ride sharing cu mașina firmei respective. La o zi după ce am predat mașina, mi se imputa o zgârietura pe janta acesteia, și mi se pretinde sa plătesc franciza casco pentru ca se dorește deschiderea unui dosar de dauna, menționez ca zgarietura respectiva nu afectează funcționalitatea, mașina eu nu am lovit o, este vorba de o ștersături pe janta. Ce pot face?
Cititi cu atentie documentul semnat de dvs. cu firma cand ati primit masina spre folosinta. Daca acolo scrie ca trebuie sa platiti fransiza pentru orice reparatie care se va efectua, va trebui sa o platiti.
Salariatii raspund patrimonial, in temeiul normelor si principiilor raspunderii civile contractuale, pentru pagubele materiale produse angajatorului din vina si in legatura cu munca lor. (art.254 C.mun)
Franciza casco
adriansera
Buna ziua, zilele trecute am avut un accident cu masina personala in sensul ca un participant la trafic cu un moped nu s-a asigurat la schimbarea directiei de ... (vezi toată discuția)