Buna ziua as dorii sa stiu daca ma incadrez pentru obtinerea unui astfel de certificat am o firma de transport care din cauza acestei situatii nu mai sunt curse la acelasi nivel mentionez ca in luna martie nu mi a scazut incasarile
Toți operatorii economici a căror activitate este afectată de pandemia de SARS-CoV-2 pot solicita CSU, după cum urmează:
TIP 1 (ALBASTRU) – eliberat în baza declarației pe propria răspundere ce poate fi descărcată de pe platforma prevenire.gov.ro, din care rezultă întreruperea totală sau parțială a activității, ca urmare a efectelor deciziilor emise de autoritățile publice competente, potrivit legii, în perioada stării de urgență;
TIP 2 (GALBEN) – eliberat în baza declarației pe propria răspundere ce poate fi descărcată de pe platforma prevenire.gov.ro, din care rezultă înregistrarea unei diminuări a încasărilor/veniturilor în luna martie 2020 cu un procent de minimum 25% faţă de media încasărilor/veniturilor din perioada ianuarie-februarie 2020.
Csu
genigeni
Buna ziua,
In luna aprilie a scazut la scoietatea un de lucrez CA cu 50 procente insa nu pot obtine amanarea la plata unor furnizor intrucat nu am ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.