avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va rog sa-mi comunicati daca cineva v-a deschide un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va rog sa-mi comunicati daca cineva v-a deschide un proces colectiv ...

Va rog sa-mi comunicati daca cineva v-a deschide un proces colectiv legat de majorarea punctului de pensie incepand cu luna septembrie 2020.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:02, 12 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca urmariti emisunile tv in perioada de dupa aparitia in MO a OUG de modificare a legii pensiilor puteti afla.
OUG de modificare (numai dupa ce va aparea in MO) poate fi contestata la CC de catre Avocatul poporului si/ sau respinsa de catre parlament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul in care , de la 01. septembrie 2020, nu se ... Lentian Lentian Buna ziua, In cazul in care , de la 01. septembrie 2020, nu se majoreaza cu 40 % punctul de pensie, asa cum prevede legea , ne putem adresa instantei de ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa dau in judecata guvernul pentru nemajorarea cu ... Penescu Aurel Doru Penescu Aurel Doru Unde trebuie sa dau in judecata guvernul pentru nemajorarea cu 40% a pensiei (vezi toată discuția)
Buna ziua. 1.În 15122022 ccr a constat și a admis neconstituționalitatea ... nedelcu.lucian1950@gmail.com nedelcu.lucian1950@gmail.com Buna ziua. 1.În 15\\12\\2022 CCR a constat și a admis neconstituționalitatea OUGnr 130\\2021 referitor la plata CASS.Ce trebuie facut pentru ... (vezi toată discuția)