avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariat aflat in concediul de odihna in luna ianuarie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariat aflat in concediul de odihna in luna ianuarie 2021. ...

Salariat aflat in concediul de odihna in luna ianuarie 2021. Cum procedam cu majorarea salariului minim? Retroactiv de la 1 ianuarie 2021? Din 13.01.2021 cf. HG 4/2021? Asteptam rectificarea si publicarea in MO a HG?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:59, 16 Ianuarie 2021
1. Pentru perioada 01.01.2021 - 12.01.2021 ,modificarea se poate face in baza unui act aditional la c.i.m.

2. Incepand cu 13.01.2021, modificarea se face in baza unei decizii individuale/colective emise de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. cu ce data vom modifica pina la urma sal minim.dl ... Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina Buna ziua. Cu ce data vom modifica pina la urma sal minim.Dl Catu decl ca se poate modifica cu 01.01.2021 iar HG spune ca la data publicarii in M.O, adica ... (vezi toată discuția)
transmitere in revisal majorarea salariului minim in 2021 ionela11 ionela11 Buna ziua, Pana cand se poate transmite in Revisal majorarea salariului minim in 2021?Care este termenul si cum procedez diferentiat...pana pe 12.01.2021 un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca am inteles corect faptul ... marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca am inteles corect faptul ca salariile minime pe economie se modifica incepand cu data de 13.01.2021? (vezi toată discuția)