Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 6314 soluții astăzi

Anul acesta, avocatnet.ro împlinește 20 de ani și, pentru că ne citești, îți oferim un voucher aniversar pe care îl poți utiliza la serviciile noastre. Descarcă voucherul

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua va rog sa.mi spuneți până pe ce data sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua va rog sa.mi spuneți până pe ce data sa prelungit ...

Buna ziua va rog sa.mi spuneți până pe ce data sa prelungit valabilitatea vaucerelor de vacanta acordate pentru perioada Ian 2020 dec 2020 .Va mulțumesc. Daniela
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 20 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Articolul XII din ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 226 din 30 decembrie 2020, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 1332 din 31 decembrie 2020 prevede:

Articolul XII
(1) Voucherele de vacanță aferente anului 2021 se emit doar pe suport electronic.
(2) Prin derogare de la prevederile alin. (4) al art. 2 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 8/2009, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 94/2014, cu modificările și completările ulterioare, perioada de valabilitate a voucherelor de vacanță, emise în perioada martie 2019 - decembrie 2019 și ianuarie 2020 - noiembrie 2020, indiferent de suport, se prelungește până la data de 31 decembrie 2021.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea prelungita vouchere vacanta? ClaudiaNV ClaudiaNV Buna ziua! Stiti cumva pana cand sunt valabile voucherele de vacanta emise anul trecut (daca si, mai ales, cu cat se prelungeste valabilitatea lor, data fiind ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta medici rezidenti Nich Nich Sunt medic rezident și contract de muncă pe perioada rezidențiat in Spitalul Boli infecțioase Iași. Se acorda medicilor rezidenți vaucere de vacanta. In ... (vezi toată discuția)
Tichetele de vacanta in sistemul de sanatate catara2 catara2 Buna ziua! Sotia mea este asistent medical. Anul trecut nu au primit vouchere de vacanta motivandu-le ca banii nu au fost cuprinsi in buget, iar anul acesta ... (vezi toată discuția)