Buna ziua!
Un s.c. a achizitionat o casa de marcat in luna decembrie a anului 2018 , tot atunci a fost pusa in functiune....
in trim IV 2020 la calcularea impozitului pe microintreprindere ar fi trebuit sa tin cont de cheltuiala cu casa de marcat ( dar nu am tinut!) la stabilirea impozitului fiindca societatea a inchis punctul de lucru , a predat memoria cu casei de marcat in data de 17.12.2020......deci la 31.12.2020 nu o mai aveam
este corect?!
sau
trebuia sa tin totusi cont de casa de marcat fiindca ,totusi, a utilizat-o in perioada decembrie 2018- 17.12.2020
multumesc frumos pentru ajutor!
Baza calcul micro
camila2013
Am incasat in contul din banca o suma de la Biroul judecatoresc , reprezentand chelt privind impozitele platite intr-un contract de comodat si nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.