avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Mai este valabil punctul 9 din hotărârea de guvern ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Mai este valabil punctul 9 din hotărârea de guvern cu privirea ...

Mai este valabil punctul 9 din hotărârea de guvern cu privirea la excepție de a intra in carantina la intoarcerea in romania ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 2 Aprilie 2021
HOTĂRÂRE nr. 20 din 25.03.2021 a CNSU
privind stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pandemiei de COVID-19 și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, în contextul pandemiei de COVID-19

Art.5 - Se aprobă lista țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, prevăzută în anexă.

Art.6 - Anexa la Hotărârea nr. 9 din 11.02.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, modificată prin Hotărârea nr. 18 din 18.03.2021, se modifică și se înlocuiește cu lista prevăzută în anexa.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața, conform hotărârii nr. 43 din 1 iulie 2021 ... donbarlone donbarlone Buna dimineața, Conform Hotărârii nr. 43 din 1 iulie 2021 privind aprobarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat, criteriile pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!daca vrea cineva sa vina din germania in romania ce ... Teoflo Teoflo Buna ziua!Daca vrea cineva sa vina din Germania in Romania ce conditii trebuie sa îndeplinească la plecare de acolo si cand ajunge in tara?Multumesc! (vezi toată discuția)
Excepția de la carantina Delia2019 Delia2019 În ce text oficial apare Excepția de la carantina? \"Cei care intenționează să rămână pe teritoriul României mai puțin de trei zile (72 de ore) și ... (vezi toată discuția)