avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Am o problema, in aceiași curte unde ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Am o problema, in aceiași curte unde stau, case ...

Buna seara. Am o problema, in aceiași curte unde stau, case diferite, vecinul din fata s a apucat sa mai facă 2 camere, fără autorizație, fără nimic.
Unde pot face o reclamație, sa vina cineva de la primarie,sa vorbească cu ei sa le explice ce implica o noua anexa la casa: proiect, autorizație etc.
Multumesc!
Puteti face reclamatie la Politia locala din cadrul Primariei - Serviciul Disciplina in Constructii si la Inspectoratul de Stat in Constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am. o vecina ce are geamurile la o distanta de 60 ... Ioana2002 Ioana2002 Bună ziua! Am. O vecina ce are geamurile la o distanta de 60 70 de centimetri de limita dintre curți! Ea are construita casa de câțiva ani însă în ... (vezi toată discuția)
Vecini - vechea problema cei din spatele casei raului raului vecinii din spatele casei si-au facut camere lipindu-se de peretii camerelor casei noastre la un dormitor al meu unde ma odihnesc si-au facut o baie pe ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa-si dea consintamantul si cat ai voie sa modifici un apartament fara a afecta structura si rezistenta blocului? Popa tina Popa tina Cum putem verifica si cine ne poate da o garantie scrisa ca modificariile facute intr-un apartament al unui vecin nu ne afecteaza pe toti locatarii. Ca sa fiu ... (vezi toată discuția)