avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Eliberare conditionata. Buna ziua! Sotul meu are o ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Eliberare conditionata. Buna ziua! Sotul meu are o pedeaosa de executat de 2 ani. A executat ...

Buna ziua! Sotul meu are o pedeapsa de executat de 2 ani. A executat 11 luni, a muncit, comportament bun. Cand poate intra la comisia de eliberare conditionata? Mulțumesc! URGENT!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2021
Daniela06, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Alexandrov , Avocat 18:17, 2 Iunie 2021
Buna ziua,
Avand in vedere pedeapsa de doi ani, poate solicita liberarea conditionata dupa 16 luni, daca sunt indeplinite si celelalte conditii prevazute de lege. Ati spus ca a si muncit, in acest calcul se tine seama de partea din durata pedepsei ce poate fi considerata ca fiind executata pe baza muncii prestate, deci poate fi si mai devreme, in functie de caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare condiționatã - indeplinirea conditiilor melinaR melinaR nepotul meu intra in comisia de eliberare conditionata in ianuarie 2014 ce sanse are dacacomisia ii respinge eliberarea pentru ca sigur asta fae la primul ... (vezi toată discuția)
Cat se executa dintr-o pedeapsa de 2 ani cu executare? Elynasv Elynasv Buna ziua! Prietenul meu a fost condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu executare pt favorizarea infractorului. Am cateva intrebari: 1 an de puscarie ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!am si eu o intrebare pt dvs ,sotul meu are 2 procese la care are 7luni la unul si la celalalt are 1an pt furt iar luna aceasta se termina recursul ... (vezi toată discuția)