Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Avans nunta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Avans nunta

Trebuia sa am nunta in 2018 dar Cum h s-a putut trebuie din nou amânată pentru 2022…Problema este ca doamna organizatore refuza sa îmi ofere un preț pentru meniul evenimentului, lucru care nu mi se pare normal, explicația fiind ca piața este in continua creștere…Vrea sa resemnam contractul pentru 2022 dar eu nu vreau sa îl semnez pentru ca nu stiu la ce costuri ma bag! Avansul refuza sa mi-l înapoieze.Care ar fi soluția? Ca ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Crstianavelena , utilizator 23:10, 14 Iunie 2021
Buna ziua, trebuie sa vedeti in ce conditii ati contractat serviciile respective conform contractului initial semnat si raportat la situatiile care au determinat amanarea, daca aveti dreptul la rezolutiune cu restituirea avansului.
In contract este menționat astfel”organizatorul/beneficiarul a luat la cunoștința faptul ca avansul nu este returnabil, indiferent de motivul anulării din cauza EXCLUSIVA a organizatorului/ beneficiarului.
Noi nu am putut organiza nunta din cauza pandemiei!
In principiu, puteti solicita avansul invocand in instanta forta majora. Nu este un ca zde culpa a dvs. sau a organizatorului astfel incat sa va incadrati in clauze conform careia avansul nu este returnabil. In orice caz, contractul trebuie analizat in anasamblul sau.
Am înțeles…Altceva nu mai este specificat decât data evenimentului, ora la care se încheie și…cam atat….mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, fiti amabili, as vrea sa va rog sa ma ajutati intr.o ... Camellia89 Camellia89 Buna seara, Fiti amabili, as vrea sa va rog sa ma ajutati intr.o speta. o cunostinta care locuieste in Canada a semnat in decursul anului 2019 un contract ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nunta Andreeaivanciu Andreeaivanciu Buna seara, Am o mare rugăminte dacă ma puteți ajuta v-as fi recunoscătoare toată viața. Anul trecut am semnat un contract pentru un eveniment care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un contract cu o formatie pentru nunta si am achitat ... MarianChiriac MarianChiriac Buna ziua, Am un contract cu o formatie pentru nunta si am achitat un avans de 850 euro la semnarea acestuia ca avans . Din cauza situatiei actuale cu ... (vezi toată discuția)