avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Pot solicita companiei in care lucrez, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Pot solicita companiei in care lucrez, sa-mi transmita ...

Buna seara!

Pot solicita companiei in care lucrez, sa-mi transmita o organigrama? Am dreptul, in calitate de angajat, sa stiu cine imi e superior/coleg prin organigrama? Exista vreo lege, prin care organigrama ar trebuie sa fie afisata undeva, din care sa reiasa cate posturi sunt in fiecare departament? Ma gandesc ca din moment ce nu o afiseaza, denota lipsa de transparenta.
Cel mai recent răspuns: ayda9988 , utilizator 20:59, 17 Iunie 2021
Nu exista lege aplicabila sectorului privat, prin care organigrama ar trebuie sa fie afisata undeva si din care sa reiasa cate posturi sunt in fiecare departament
Si atunci eu cum aflu cati superiori directi am? Ii cred pe cuvant pe toti?
Ultima modificare: Joi, 17 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Puteti depune o solicitare scrisa si vedeti ce raspuns primiti.

Obs.
Nu mai citati raspunsurile primite. Apasati direct RASPUNDE.
Va multumesc! Nu vedeam butonul de "raspunde". Am crezut ca sunt eu "defecta".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am trimis demisia în scris către angajator fiind presat/forțat ... Ghio86 Ghio86 Dacă am trimis demisia în scris către angajator fiind presat/forțat de superiorul direct sa.o scriu dar nu a fost încă înregistrată în sistemul hr al ... (vezi toată discuția)
Functie pe perioada determinata - contract de munca pe perioada nedeterminata adry_de_gennaro adry_de_gennaro Buna, Am urmatoarea situatie si as vrea sa aflu cateva detalii: - sunt angajat al unei companii multinationale din oct 2013 - am contract de munca pe per ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal Madalina_20 Madalina_20 Buna ziua, Am o mare rugaminte pentru cei care ma pot ajuta...In data de 18.09.2012 am primit o cerere de angajare incepand cu data de 01.09.2012. Evident ... (vezi toată discuția)