avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, tatăl meu a decedat acum 3 ani, am făcut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, tatăl meu a decedat acum 3 ani, am făcut succesiunea ...

Bună ziua, tatăl meu a decedat acum 3 ani, am făcut succesiunea după el , eu și cu un frate al tatălui din prima căsătorie, mama renunțând în favoarea copiilor, jumătate din casa este a mamei ,25% ai mei și 25% ai fratelui după tata,. Mama este la pat de 7 ani eu o îngrijesc, vreau sa vind apartament cu 3 camere unde locuiesc sa despagubesc pe frate sa ma mut cu mama într-un apartament cu 2 camere, mama are virsta de 76 ani , ptr a semna a trebuit IML, și aici se spune ca nu e în măsura de a semna acte notariale. Ea fiind în facultățile mintale dar nu a trecut test IML , CE pot face ca fratele vrea despăgubiri 25% și mama mai are 2 copii din alta căsătorie dar niciunul nu are sau a avut grija de ea???? Ce pot face, va rog un răspuns!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:24, 20 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Incercati sa ii obtineti o curatela in instanta si ulterior sa determinati curatorul sa vanda partea mamei catre dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunica mea a murit acum câteva luni iar mama si fratele ei au ... Adriana234 Adriana234 Bunica mea a murit acum câteva luni iar mama si fratele ei au rămas mostenitorii unui apartament cu 2 camere.Fratele mamei are un handicap mintal si primeste ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire Augusta92 Augusta92 Buna ziua! Mama mea a murit acum o luna (aprilie 2020). I-au ramas un apartament si cateva terenuri. Tatal meu a decedat in 1995. Au avut 3 copii, 2 baieti si ... (vezi toată discuția)
Mari probleme succesiune-cu un farte bonlav handicapat al carui curator legal sunt benga112 benga112 Speta: Tatal meu a fost casatorit cu mama mea.Mama a murit in 1965.In anul 1970 tata sa recasatorit. Cu mama vitrega are un copiil ,,RETARD MINTAL SEVER,, In ... (vezi toată discuția)