avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am un nepot care s-a trecut de pe numele de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am un nepot care s-a trecut de pe numele de familie ...

Buna ziua! Am un nepot care s-a trecut de pe numele de familie al tatalui pe numele de familie al mamei, cu trei ani inainte de a deceda tatal lui. In certificatul de nastere este recunoscut de tata. I-a purtat numele pana la varsta de 18 ani. Intrebarea mea este. Il mosteneste dupa deces? Este singurul copil, iar parintii sunt divortati de mult. In speranta unui raspuns,, multumesc anticipat''.
Cel mai recent răspuns: Silica111 , utilizator 19:37, 29 Iulie 2021
Buna ziua,
EVIDENT, D A! Il mosteneste!
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil nascut in afara casatoriei alexe adrian alexe adrian va salut..as avea o intrebare simpla.locuiesc cu concubina mea de 8 ani si avem inpreuna o fetita.din diverse motive fetita nu este pe numele meu..ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas mica-mihaela mica-mihaela In cazul unei familii alcatuita din tatal decedat (pensionar de boala in momentul decesului), mama, un copil de 6 ani nascut in timpul casatoriei, al ambilor ... (vezi toată discuția)
Drepturi copii-parinti necasatoriti. buna ziua! se dă urmatoarea situatie: părintii nu au fost casatoriti, ... Lorena87 Lorena87 Buna ziua! Se dă urmatoarea situatie: părintii nu au fost casatoriti, desi au trait impreuna pana la finalul vietii. Au avut 5 copii, primii 2 poarta numele ... (vezi toată discuția)