avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna seara rog sa ma ajutati cu intrebarea cum pot ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna seara rog sa ma ajutati cu intrebarea cum pot inchide radia ...

Buna seara rog sa ma ajutati cu intrebarea cum pot inchide radia o firma infiintata in 2021 ianuarie fara activitate mentionez ca am actele pierdute toate
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 23:26, 3 Decembrie 2021
Buna ziua,

In primul pas, faceti cerere la ONRC pentru a obtine toate actele societatii (se publica in ziar ca sunt pierdute, se asteapta 30 zile si dupa le veti primi - ceva de genul este procedura .)
Ulterior, puteti dizolva societatea daca nu are datorii tot la ONRC, cu o simpla declaratie la notar ca societatea nu are nicio datorie neachitata si pe urma completate niste formulare la ONRC .
Daca societatea nu are bunuri sau datorii inchiderea se face in 2 etape:
- dizolvarea cu lichidare simultana,
- radiere la 30 de zile de la publicarea dizolvarii in Monitorul Oficial.

Daca societatea are bunuri sau datorii va recomand sa discutati cu un practician in insolventa, ca sunt slabe sansele sa va descurcati singuri.

Faptul ca nu mai aveti originalele nu conteaza.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2021
GRINSOLV IPURL, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Raport si bilant de lichidare babaangi babaangi Buna ziua! Am o firma de 1 an, care nu a avut activitate (totul este pe zero). Am inceput procedurile de lichidare si radiere. Nu am lichidator. Pana acum am ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl-d andreicts andreicts Buna ziua, Mi-au expirat cei 3 ani de SRL-D. Normal acum sint obligat sa trec la SRL, dar pe mine ma bate gandul sa inchid firma. Care ar fi procedurile: pot ... (vezi toată discuția)