avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce pot face in acest caz?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce pot face in acest caz?

In urma practicarii de jocuri de noroc online (pariuri sportive) la operatorul Casa Pariurilor , am generat in mod corect un profit generos ce este refuzat constant de a-mi fi platit . Ce pot face in acest caz ?
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: emil1973 , utilizator 08:44, 7 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Am acces la cont... Nu sunt blocat sau limitat... Am făcute print-screen-uri pentru că am anticipat ce urmează... Am înregistrările convorbirilor telefonice și mailuri cu operatorii Casa Pariurilor

Voinea Liviu a scris:

Actiune in instanta.Aveti acces la cont?
Salvati print screen-uri cu dovezi.

Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2022
emil1973, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disputa casa de pariuri online / cvv 2 gresit dar depozit acceptat Prietenul Prietenul Buna ziua, Desi sufar de dependenta de pariuri, situatia de mai jos mi se pare total gresita, din punct de vedere legal. Mai am cont la o casa de pariuri ... (vezi toată discuția)
Probleme cu casele de pariuri titinovac titinovac Am de cativa ani cont la o casa de pariuri online si uneori am jucat diverse jocuri de noroc unde am castigat ceva sume. O conditie a celor de la casa ... (vezi toată discuția)
Folosire nepermisa date personale maxmaverick maxmaverick Buna, se pare ca datele mele pesonale au fost folosite (fara stiinta si evident acordul meu) pentru creare de cont la o firma de pariuri sportive ... (vezi toată discuția)