avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Trebuie sa platesc taxe si impozite?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Trebuie sa platesc taxe si impozite?

Salutare ! Am o intrebare despre taxe si impozite in Romania. Daca fac CPA Marketing / Affiliate Marketing si retrag banii in PayPal (dar nu ii retrag mai departe in contul bancar) trebuie sa platesc taxe si impozite ? Si daca da atunci cum ? Ce formular trebuie completat si cum il pot completa ? Pot platii o singura data pe an (in fiecare an pe data de 25 Mai) ??

Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 15:04, 17 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E activitate cu caracter de continuitate sau e ocazionala ?
Pe viitor va fi cu caracter de continuitate , dar deocamdata ocazionala (nu mai am nici o alta sursa de venit, CPA Marketingul este sursa mea de venit pe care vreau sa o incep !)
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca anul asta e doar ocazional ....se va declara la anul prin Declaratia unica pana la 25.05.2023 ( veniturile pe care le veti obtine anul acesta ) . Ele se impoziteaza ca si venituri din alte surse cu 10% si daca nivelul lor depasesc in 2022 suma de 30.600 se va plati si CASS in suma de 3060 lei /an .

Toate au termen de declarare si plata 25.05.2023 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea veniturilor din reclame google sau unity DreamBig DreamBig Salut, curând voi publica un joc pe google play și îl voi monetiza prin reclame. Singura problemă este că după multe articole citite pe internet acum ... (vezi toată discuția)
Cum se declara veniturile din onlyfans? adelinapopa31 adelinapopa31 Cum se declara veniturile din onlyfans? Prin declaratia unica,cum si cand se face aceasta? Ce procent din venituri trebuie platit? (vezi toată discuția)
Mai trebuie sa platesc cass 10%? Mihaizhao1 Mihaizhao1 Buna ziua! Daca scot divedente trimestrial la fiecare 3 luni in valoare de 30.600 RON (12 salarii minime brute pentru 2022) platesc doar 5%? Mai trebuie sa ... (vezi toată discuția)