avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... bun a ziua, am facut cerere ajutor judiciar si mi-a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

bun a ziua, am facut cerere ajutor judiciar si mi-a fost respinsa, ...

bun a ziua, am facut cerere ajutor judiciar si mi-a fost respinsa, si intre timp a fost si suspendat procesul (pt ca nu am platit cheltuielile de fotocopiere dosar executor). acum vreau sa fac cerere de repunere pe rol - pot face o noua cerere de scutire plata taxa timbru? ma refer la taxa de timbru pt cererea de repunere pe ro, care este 50% din taxa initiala. multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionut979 , utilizator 23:33, 28 Aprilie 2022
Puteti face da caci este vorba de o alta taxa dar aveti grija cum o motivati si sustineti probator daca vreti sa vi se aprobe..
Va mulțumesc mult!

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Puteti face da caci este vorba de o alta taxa dar aveti grija cum o motivati si sustineti probator daca vreti sa vi se aprobe..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces suspendat conform art. 155 ind. 1 cod procedurã civilã _Oana_ _Oana_ Buna ziua! La valoarea unui imobil, instanta mi-a impus achitare unei taxe de timbru pt care am solicitat scutirea acesteia, astfel ca, in acest sens am ... (vezi toată discuția)
Suspenda judecatii in cauzele de divort in temeiul art.242(1)punct .2 cod procedura civila catalina.p catalina.p "Suspenda judecata cauzei in temeiul dispozitiilor art.242(1)punct .2 Cod procedura civila, deoarece nici una din parti nu s-a prezentat la strigarea ... (vezi toată discuția)
Art. 9, lit. g) din oug nr. 80/2013 privind taxele judiciare de timbru edigeo44 edigeo44 La cererea pt. repunerea pe rol, cand suspendarea judecarii se datoreaza partilor, se taxeaza cu 50% din taxa judiciara de timbru, pt. cererea sau actiunea a ... (vezi toată discuția)