avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am imprumutat acum 3 luni 2.000 de euro ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am imprumutat acum 3 luni 2.000 de euro unei persoane, as ...

Buna ziua, am imprumutat acum 3 luni 2.000 de euro unei persoane...as vrea sa stiu daca exista o lege sau ceva sa ma ajute sa mi recuperez banii, as avea probe video si conversatii!Multumesc
Nu merge cu probe video...Dacă nu aveti.un contract de.imprumut facut la notar,o hartie de mana,o^ ixiva",dovada unui transfer bancar adio...Mergeti la avocat daca vreti sa recuperatii bănuții o sa trebuiască sa si cheltuiti cevs...
Buna ziua!
Exista posibilitati pentru recuperarea banilor, insa va trebui sa dovediti sumele date si titlul cu care i-ati dat.
Din acele conversatii reiese ca acei bani erau cu titlu de imprumut? Ati discutat despre un termen pana la care trebuia sa vi-i returneze?
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2022
Avocat Iofcea Maria-Cristina, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma de bani imprumutata Maritt Maritt Buna ziua, Puteti va rog sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a recupera o suma de bani? Anul trecut o ruda a imprumutat unui prieten ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis ... numelemeualex numelemeualex Buna ziua! Am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis \"amic\" cu suma de 9 000 $ cash, fara a face vreun act in prealabil, urmand ca acesta sa imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am facut un contract de imprumut (o sa las mai jos ... Hoffaramirtpm Hoffaramirtpm Buna ziua! Am facut un contract de imprumut (o sa las mai jos link cu formatul) si am imprumutat o suma de bani cash. Doresc sa returnez inapoi banii tot ... (vezi toată discuția)