avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am imprumutat acum 3 luni 2.000 de euro ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am imprumutat acum 3 luni 2.000 de euro unei persoane, as ...

Buna ziua, am imprumutat acum 3 luni 2.000 de euro unei persoane...as vrea sa stiu daca exista o lege sau ceva sa ma ajute sa mi recuperez banii, as avea probe video si conversatii!Multumesc
Nu merge cu probe video...Dacă nu aveti.un contract de.imprumut facut la notar,o hartie de mana,o^ ixiva",dovada unui transfer bancar adio...Mergeti la avocat daca vreti sa recuperatii bănuții o sa trebuiască sa si cheltuiti cevs...
Buna ziua!
Exista posibilitati pentru recuperarea banilor, insa va trebui sa dovediti sumele date si titlul cu care i-ati dat.
Din acele conversatii reiese ca acei bani erau cu titlu de imprumut? Ati discutat despre un termen pana la care trebuia sa vi-i returneze?
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2022
Avocat Iofcea Maria-Cristina, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma de bani imprumutata Maritt Maritt Buna ziua, Puteti va rog sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a recupera o suma de bani? Anul trecut o ruda a imprumutat unui prieten ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis ... numelemeualex numelemeualex Buna ziua! Am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis \"amic\" cu suma de 9 000 $ cash, fara a face vreun act in prealabil, urmand ca acesta sa imi ... (vezi toată discuția)
Am împrumutat cu 2.600 de euro un prieten care mă evită sau mă agresează verbal când îi cer banii înapoi. poate să mă ajute cineva cu un sfat? elisa2012 elisa2012 Buna seara! Am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta. Pe parcursul a unui an jumatate,am imprumutat un prieten cu o suma mare de bani,este vorba despre 2600 ... (vezi toată discuția)