avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o mare nelamurire, daca ma poate lamuri cineva. M-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o mare nelamurire, daca ma poate lamuri cineva. M-a dat in ...

Am o mare nelamurire, daca ma poate lamuri cineva. M-a dat in judecata vecinul ca ii ocup suprafata de 417mp. La fond s-a stabilit un expert judecatoresc care a venit sa masoare si in raport a scris ca nu ii ocup aceasta suprafata, cu exceptia unor puncte care insumeaza 19mp. Hotararea de la fond a fost ca trebuie sa mut gardul si sa platesc 2000 lei cheltuieli de judecata. Am mers mai departe si la apel s-a hotarat ca nu ii ocup cei 417mp si ca trebuie sa mut gardul conform punctelor care insumeaza 19mp si 2500 lei cheltuieli de judecata sa le platesca vecinul. Am mers si mai departe, si la recurs s-a hotarat ca trebuie sa platesc eu 500 lei cheltuieli de judecata si ca recursul se respinge. Ultima hotarare este definitiva. Ce fac mai departe? Trebuie sa mut gardul? Cum? Nu am coordonate. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: RodicaRomi , utilizator 10:32, 25 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti face cerere de lamurire a dispozitivului hotararii definitive.
La judecatorie prin avocatul meu?
M-a anuntat vecinul ca luni vine cu un cadastrist sa puna parii. El de unde are coordonatele? Sau ma pacaleste? Sunt obligata sa-l las sa puna parii la mine in curte?
Va multumesc pentru raspunsuri....dar mai am o intrebare. Pot chema eu un expert judiciar sa vina sa puna parii formuland o cerere la judecatorie? Cum se face aceasta cerere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan cu cadastru si intabulare, in care a 'intrat' un vecin construind un gard Miki I Miki I Am demarat procedura de vânzare a unui teren intravilan, având cadastrul si intabularea facute. S-a perfectat precontractul si am luat un avans de la ... (vezi toată discuția)
Tarif expert cadastrist judiciar mirela_adam mirela_adam Am descoperit,in urma unor masuratori,ca,din 3300 mp de teren,au disparut 2000 mp.Nu se stie cum.Am cerut de la primarie planul parcelar al zonei,mi s-a dat ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren cos2tel cos2tel Detin un teren de 600 mp , Dupa ce am construit casa am vrut sa fac cadastrul cu imobilul pe el , dar am constatat cand au venit sa-mi faca masuratorile ca ... (vezi toată discuția)