avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună. Am următoarea situație rudă in arest ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună. Am următoarea situație rudă in arest preventiv de 30 ...

Bună. Am următoarea situație
rudă in arest preventiv de 30 de zile pentru vătămare corporală,tulburarea liniștii și tâlhărie. Totul s-a întâmplat sub influența băuturilor alcoolice.Ar trebui să ne asteptam la o pedeapsa mare,intreb aici deoarece avocata pe care o avem habar nu are pe ce lume traieste..sau sa schimbam avocata ?
Cel mai recent răspuns: Ana enache , utilizator 10:08, 11 August 2022
Schimbați avocatul atât timp ce nu comunică cu dv și nu știe să vă răspundă cu aproximatie la întrebări

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie Candidiana Candidiana Buna ziua ..am o intrebare..o cunostinta a luat cu forta un lantisor de la o batrana .ce pedeapsa i se poate da? Cat timp va sta in arest preventiv (vezi toată discuția)
Derulare proces dupa arestare preventiva  Loredana Puscasu Loredana Puscasu O persoana a talharit o alta persoana, a batut-o, pentru a-i lua banii iar dupa 24 de zile de spitalizare la ATI, persoana talharita a decedat. Cel care a ... (vezi toată discuția)
Bună seara, prietenul meu a fost arestat pentru santaj și amenințare. ... Teo1991 Teo1991 Bună seara, prietenul meu a fost arestat pentru santaj și amenințare. În timpul arestului preventiv au mai adăugat la dosar încă o acuzație de ... (vezi toată discuția)