avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, as avea nevoie de ajutor, tatal meu a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, as avea nevoie de ajutor, tatal meu a lucrat in ...

Buna ziua , as avea nevoie de ajutor , tatal meu a lucrat in perioada 14.03.1977 -01.03.1986 la Trustul Energo Construct in Oravita. As dori sa aflu in ce grupa a stagiului de cotizare se incadreaza.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 15 August 2022
Pentru a beneficia de grupa de munca, in perioada respectiva, tatal dvs. trebuia sa fi fost nominalizat de catre firma conform prevederilor ordin nr. 50/ 1990 completat la 31.08.1994, la data aparitiei ordinului, la un loc de munca incadrat in grupa de munca. Pentru incadrarea locurilor de munca in grupa de munca, firma trebuia sa intocmeasca la data respectiva documente care sa fie avizate de catre ITM/ Inspectia muncii pentru incadrare in grupa de munca.
Daca a fost nominalizat in grupa de munca, trebuia facuta mentiune in carnetul de munca.
Puteti solicita in scris, cu nr. de inregistrare/ data, firmei unde a lucrat/ firmei actuale, detinatoare de arhiva a fostei firme, sa emita o adeverinta in sensul dorit.
Uitați-vă în carnetul de munca al tatălui dvs? ...trebuie sa fie menționată grupa de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa 2 de munca silviu1958 silviu1958 Am lucrat ca inginer tehnolog intr-o intreprindere de constructii de masini in perioada 1984-2000 . La acea data nu s-a considerat ca aceasta activitate se ... (vezi toată discuția)
Ordin 50/1990 BALOSINRODICA BALOSINRODICA In ordinul 50 din 1990 pentru precizarea locurilor de munca, activitatilor si categoriilor profesionale cu conditii deosebite care se incadreaza in grupele I ... (vezi toată discuția)
Grupă de muncă in agricultură felicia_petrila felicia_petrila Bună ziua! Tatăl meu a lucrat in cadrul unui IAS, din 1964 până in anul 1989. Intrebarea mea este dacă tăierea de pomi si stropirea lor intră in ... (vezi toată discuția)