avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua pentru magazin online îmi trebuie punct de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua pentru magazin online îmi trebuie punct de lucru?mulțumesc. ...

Bună ziua pentru magazin online îmi trebuie punct de lucru?mulțumesc.
daca activitatea se desfasoara la sediul firmei, nu. contrar, va trebuie punct de lucru
Buna ziua,

Nu este obligatorie detinerea unui punct de lucru, exista sediul social unde va puteti desfasura activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri legate de infiintarea unui magazin online Victorius Victorius Buna tuturor! Va rog frumos sa acordati sprijinul dvs in clarificarea urmatoarelor nelamuriri. As dori sa infiintez un SRL avand ca activitate principala ... (vezi toată discuția)
Firma la bloc sau locuinta? papadiouf papadiouf Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate ca int-un apartament sa existe sediu de firma (chiosc)si isi desfasoara activitatea ,dar in acelasi timp si ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin online cu personalizari ContSters368008 ContSters368008 Buna ziua ! Doresc sa infiintez un magazin online (cu sediul social intr-un apartament) cu articole personalizate ce se vor prelucra la acelasi domiciliu,si am ... (vezi toată discuția)