avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna. Pentru cataracta matura os inoperabil si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna. Pentru cataracta matura os inoperabil si decolare retiniana ...

Buna. Pentru cataracta matura os inoperabilsi decolare retiniana totala iar la dreptul am degenerescenta corioretiniana periferica de tip lattice, am facut fotocoagulare laser vedere 1/2 nistamus orizonto rotator AO pot sa ma pensionez pe caz de boala? Am grad accentuat va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:05, 4 Octombrie 2022
Buna ziua!Ca sa va pensionati medical,aveti nevoie de recomandare de la medic.Recomandare pentru pensionare cu care va prezentati la o comisie.Vorbiti cu medicul care v-a diagnosticat si in grija caruia va aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certifcat de incadrare in grad de handicap Laur18 Laur18 Pana sa implinesc 18 ani am avut gradul 2 de handicap la comisia de experitiza pentru copii, dupa ce am implinit 18 ani a trebuit sa ma mut la adulti, fiind ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala sadrian sadrian Buna ziua tuturor. Tocmai implinesc 50 de ani. Va rog sa-mi spuneti daca ma pot pensiona pe caz de boala daca: - sunt diagnosticat de 4 ani cu diabet ... (vezi toată discuția)
un bolnav cu schizofrenie are dreptul la un insotitor? ganditor ganditor sora unei cunostinte este diagnosticata cu schizofrenie este pensionata de boala ,necesita ingrijire pentru a urma tratamentul va rog sa imi spuneti are ... (vezi toată discuția)