Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebăriPluto e o planetă. Orice ți-ar spune cineva, ăsta e adevărul. Atunci când oamenii de știință de pe Pământ au decis să retrogradeze Pluto de la statutul său de planetă, părea că universul n-are nimic de zis. Deci pământenii au făcut anunțul și s-au dus, câteva ore mai târziu, la culcare, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Articolul continuă mai jos
Doar că ea, vestea retrogradării, a plutit prin spatiu, dusă de undele radio ale transmisiilor de pe Pământ, ore bune. 4.5 ore mai târziu, a ajuns la Pluto. Iar acolo, s-a dezlănțuit nebunia. Noi, oamenii, am crezut întotdeauna că nu există viață pe Pluto. Am constatat că există o formă extrem de subțire de atmosferă, că par a fi oceane de gheață în diverse locuri de pe Pluto și cam atât. L-am tratat pe Pluto ca pe un bolovan mare ce se învârtește fără scop prin spațiu. Și ne-am înșelat. Rău.
Pluto e casa unor ființe uimitoare. Mici cât un deget de-al nostru, dar inimoase, drăguțe și sensibile așa cum nu ne-am închipui vreodată că ar putea fi niște extraterestri. Își spun poporul cololuminoselfmiciomucolormuzicoselfie-iciesculumenorzgrapluton' escu, doar că nimeni altcineva, care nu e de pe Pluto, nu poate repeta numele ăsta fără să exerseze luni întregi. Așa că noi le vom spune simplu “poporul Pluton'escü”. Iar asta e povestea lor.
Acest fragment face parte din proiectul escu.me: un proiect pe care Avocatnet.ro îl recomandă din toată inima.
Citește mai mult despre escuEscu.me e o poveste pentru părinți și copii, deopotrivă. Le oferă copiilor aventuri și povețe, adulților ghicitori și enigme, construind astfel, bucată cu bucată, lumea ființelor pentru care noblețea și bunătatea sunt mai mult decât vorbe. Te poți înscrie să primești gratuit poveștile pe această pagină.
Noul AI Act generează confuzie în mediul de afaceri, companiile neștiind exact dacă și cum li se aplică aceste reglementări. Multe firme utilizează deja sisteme AI (chiar și fără să realizeze) și se expun riscurilor legale semnificative, cu amenzi care pot ajunge până la 35 milioane EUR sau 7% din cifra de afaceri globală, pe lângă potențialele daune reputaționale.
La curs, alături de Alin Popescu, fondator avocatnet.ro și specialist cu peste 25 de ani de experiență în consultanță și antreprenoriat tehnologic, veți învăța să identificați sistemele AI utilizate în companie, să evaluați riscurile, să implementați măsuri de conformitate și să transformați obligațiile legislative într-un program structurat în 20 de pași.
Comentarii articol (0)