avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Autori Roxana Abrașu

Roxana Abrașu Partener, Coordonator al practicii de Dreptul Muncii , NNDKP

https://www.nndkp.ro/

Roxana Abrașu oferă consultanță juridică de specialitate privind raporturile de muncă individuale sau colective, fiind implicată în implementarea de strategii de resurse umane, anticiparea problemelor și reducerea riscurilor juridice în contextul aplicării strategiilor de afaceri.

Cu o experiență profesională de peste 13 ani, Roxana asistă clienți locali și internaționali atât în contextul unor proiecte majore, cât și în problematici de dreptul muncii de zi cu zi, în legătură cu desfășurarea activității lor curente.

Cele mai frecvente tipuri de proiecte pe care le coordonează privesc aspecte legate de reguli și politici interne de muncă, raporturi individuale sau colective de muncă, restructurarea forței de muncă, transferuri de activitate locale sau transnaționale, investigații disciplinare, discriminare și hărțuire la locul de muncă, elaborarea strategiei în litigii de muncă.

Unul dintre membrii echipei NNDKP care a lansat Act for Ethics, hub dedicat aspectelor juridice și fiscale în domeniul eticii de business și al conformității, Roxana este totodată vorbitor în cadrul unor evenimente reper privind tematica dreptului muncii și autor de articole publicate de reviste dedicate domeniului HR.

Roxana este apreciată ca un “Next Generation Partner” în Dreptul Muncii în ultima ediție a publicației internaționale Legal 500.

Evenimente la care a participat (vezi toate...)

Noi obligații legale pentru companii: Directiva privind protejarea avertizorilor de integritate - conformare, implementare, impact

~ final articole autor ~