avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Închiderea exercițiului financiar 2021. Aspecte contabile importante Lector: Cristian Rapcencu. Marți, 8 Februarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate Adrian Marin

Activitate Adrian Marin

Răspuns la discuția De la ANAF am primit somatii
Buna ziua ! Solutia simpla ar fi aceea de a plati beneficiarul real al chiriei toate datoriile referitoare la acest imobil . Banuiesc ca perspectiva efectuarii unei plangeri penale cu privire la falsificarea semnaturii sotiei dvs. ar putea fi un imbold suficient pentru punerea in practica a solutiei simple enumerate anterior , cu atat mai mult cu cat inteleg ca nu aveti pretentii asupra sumelor incasate din inchirierea imobilului ! Succes !
Buna ziua ! Primul pas ar fi acela de a afla , in detaliu , despre ce sume este vorba , inainte de expirarea termenului inauntrul caruia puteti actiona in instanta . Pasul doi , evident , este acela de a face contestatie la instanta competenta . Succes !

PS Obligatia de a comunica documentul de vanzare-cumparare apartine tuturor persoanelor implicate in aceeasi masura (atat vanzator cat si cumparator) !
Răspuns la discuția Ajutor social
Buna ziua ! In afara conditiilor impuse de veniturile obtinute , mai sunt o serie de alte conditii pe care trebuie sa le indepliniti ( aveti aici link [ link extern ] !
Buna ziua !
Rezilierea se poate efectua in conditiile stipulate in contract .
Reglementarea legala a contractelor incheiate la distanta este OG nr. 130/2000 , actualizata , atasez link catre un raspuns detaliat referitor la speta dvs. www.avocatnet.ro/content/art... .
Succes !
Detalii cu privire la certificatul de atestare fiscala gasiti la art. 159 si urm din Legea 207/2015 , aveti link aici [ link extern ]
Răspuns la discuția licitatie publica
Buna ziua !
Verificati la executorul judecatoresc prin care se desfasoara procedura , acesta fiind cel mai in masura sa va raspunda la intrebare , raportat la situatia existenta (contractul de inchiriere este legal incheiat , durata acestuia , alte detalii relevante ) .
Succes !
Buna ziua !
Nu dati prea multe detalii ...nu precizati despre ce impozite este vorba , cele aferente anului 2017 sau din ani anteriori .
Daca vorbim de impozite aferente anului 2017 , UAT-ul (primaria) nu va poate obliga sa platiti pana la data de 31.03.2017 , insa plata efectuata pana la aceasta data va aduce o bonificatie de 10% (platiti cu 10% mai putin) . Daca dvs. considerati ca este un abuz ...
Succes !
Răspuns la discuția marire salariu
Buna ziua !
Beneficiaza de majorarea prev de OUG nr. 2/2007 : institutiile publice locale - denumirea generica, incluzand comunele, orasele, municipiile, sectoarele municipiului Bucuresti, judetele, municipiul Bucuresti, institutiile si serviciile publice din subordinea acestora, cu personalitate juridica, indiferent de modul de finantare a activitatii acestora .
Daca va in cadrati in una dintre variante , beneficiati , daca nu ...nu .
Buna ziua !
Postarea dvs. nu face decat sa va dovedeasca vinovatia cu privire la incercarea de eludare a legii , conditii in care nu cred ca un specialist v-ar putea da un sfat care sa incurajeze acest demers .
In masura in care nu dispuneti de sumele necesare , o solutie ar putea fi donatia .
Luati o decizie inteleapta !
Răspuns la discuția Reparare acoperisul blocului !
Buna ziua !
Instiintati in scris, cu confirmare de primire , Asociatia de locatari , in legatura cu problema dvs. , solictand remedierea acesteia . Avand in vedere prevederile legislatiei existente , in masura in care nu se iau masuri , puteti actiona in instanta Asociatia , indiferent de "amanuntul" ca sunt sau nu bani la Asociatie .
Succes !