avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Activitate adrianasuciu

Activitate adrianasuciu

Sunt o femeie de 55 de ani, cu o tromboflebita la piciorul drept, ceea ce imi da imposibilitatea de a sta in picioare, de a lucra munci fizice. Nu as avea nevoie de acest demers daca nu as avea acasa o situatie foarte delicata si dura. Sotul meu e mort de 9 ani, mama a murit anul trecut in octombrie si deci eu nu mai am suport material de nicaieri, iar facturile costa o avere si mancarea la fel. Nu mai vorbesc despre medicamente, tratamente, investigatii medicale. Bolile mele se agraveaza pe an ce trece din cauza faptului ca nu am bani ca sa ma pot trata. Am ajuns in situatia de disperare maxima, asa incat solicit un job part-time sau full-time de acasa, sau de la un birou / ghseu / registratura / informatii. Nu am bani nici ca sa platesc asigurarile de sanatate astfel incat nu pot beneficia de medic de familie.
Va rog sa imi dati sfaturi si indrumari referitoare la acest aspect. Va multumesc.
Cu stima,
Suciu Adriana
Eu sunt din Bucuresti. Pe 5 ianuarie 2010 am deschis la Suceava o intreprindere individuala cu sediul la Poiana Stampei unde se afla proprietatea unui francez. Francezul vroia sa faca tranzactii prin aceasta intreprindere individuala, dar s-a razgandit. Nu mai vrea acum si eu am deschis aceasta intreprindere degeaba, fara rost si vreau s-o lichidez. Ce anume trebuie sa fac si cum pot reusi sa o lichidez definitiv ca sa nu mai am cu ea nici o bataie de cap. Tranzactii au fost 0 am platit pe tot anul impozitul pe venit declarat de mine de 48 lei pentru ca asa am fost sfatuita la registrul comertului. Va rog foarte mult sa ma ajutati sa scap de aceasta situatie. Nu este vina mea ca acest francez nu este decis si nu stie ce vrea. Astept raspuns. Va multumesc.