avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate adminibuc

Activitate adminibuc

Răspuns la discuția cheltuieli parcare subterana
Mentionez ca detin doar loc de parcare subteran in acel imobil. De aceea nu mi se pare normal sa platesc mentenanta ascensouyrului atata timp cat eu nici macar nu vad ascensorul.
ce temei legal am ca sa nu platesc mentenanta ascensorului intr o parcare subterana in care liftul nu ajunge acolo? Am contract de vanzare cumparare pt parcarea subterana
Este virba de un bloc nou care are boxe di parcari subterane. Blocul are 3 scari.
Sunr proorietari care au ap in scara 1 si parcarea in scara 2.
Fiecare au fost cumparate cu cintract de vanzare cumparare separate. Boxele si parcarile. Au ctr de vz cumparare separate de apartamente.
Liftul nu ajunge pana in parcare.
Nu mi se pare normal ca mentenanta liftului sa fie repartizata parcarilor. Poate chiar si boxelor, dar nu gasesc fix articolul din lege care sa imi confirne acest lucru, dar mai mult ca sigur ca exista.
Parcarilr sunt evidentiare separat pe lista de plata.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Reluati mai clar, nu inteleg.

Liftul nu coboara pana in parcare. Admininstratorul imi cere articol din lege care sa scuteasca de la plata mentenantei ascensorului.

POPA GHEORGHE a scris:

Putul liftului coboara sau nu in parcarea subterana ?
Daca putul este pana in parcare, liftul ar trebui, sa ajunga pana acolo, caz in care cheltuielile comune se impart (in cazul de fata intretinerea liftului) egal la toti proprietarii de locuri de parcare.
Daca liftul nu coboara pana in parcare este o alta discutie.

La parcarile subterane la liata de plata se repartizeaza si metenanta ascensorului?
Mentionesc ca luftul nu ajunge in oarcare
Daca la un bloc a fost chemata o firma de alpinisti pt a da zapada de pe bloc jos si acestia cand au efectuat operatiunea au spart un parbriz, cine plateste inlocuirea acestuia?
Inainte de aceasta operatiune au fost anuntati cei cu maaini sa le mute, dar la aceasta masina, proprietarii nu erau in tara.
Costul cu mentenanta grupului de pompare se distribuie pe nr de apartamente sau pe cota indiviza?
Aceeasi intrebare si pt mentenanta bariere acces complex.
Cheltuielile pentru renovarea unui parc dintr-un complex rezidential se inpart pe beneficiari sau pe cota indiviza?
Degrabă acest forum.
Pui o întrebare și nici măcar o persoana sa răspundă.
Nu are nimeni o opinie?