avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca la un bloc a fost chemata o firma de alpinisti pt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca la un bloc a fost chemata o firma de alpinisti pt a da zapada ...

Daca la un bloc a fost chemata o firma de alpinisti pt a da zapada de pe bloc jos si acestia cand au efectuat operatiunea au spart un parbriz, cine plateste inlocuirea acestuia?
Inainte de aceasta operatiune au fost anuntati cei cu maaini sa le mute, dar la aceasta masina, proprietarii nu erau in tara.

Alte discuții în legătură

Masina distrusa de zapada tricsi2005 tricsi2005 Buna seara, am o problema si as avea mare nevoie de un sfat. Eu imi parchez masina in spatele unui bloc alaturat de cel in care lucrez, e o parcarea marcata, ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata din cauza alunecarii de zapada de pe sarpanta! under3aker under3aker Buna ziua! Locuiesc la etajul 4 si in luna decembrie unui vecin ia cazut zapada de pe sarpanta si i s-a spart parbrizul. Mi-a trimis o notificare in ... (vezi toată discuția)
Zapada cu gheata cazuta pe masina in fata blocului cosmodudu cosmodudu Buna seara Am si eu o problema care ma confrunt pentru a doua oara. Am un loc de parcare la 3 metri de bloc.dat de ADP . Acum 2 ani a cazut ... (vezi toată discuția)