avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La o Asociație de Proprietari avem angajata o firma ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La o Asociație de Proprietari avem angajata o firma de administrație. ...

La o Asociație de Proprietari avem angajata o firma de administrație. Aceasta nea anunțat ca își majorează salariul cu 2 lei/ap în urma creșterii preturilor și a majorării salariului minim pe economie.
Acest lucru se poate face automat?
Este nevoie de Adunare Generează sau sa pe baza de tabel nominal cu semnăturile proprietarilor?

Dacă Apa Nova sau Termoenergetica majorează tariful se accepta automat ca n-ai imcotro...
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:50, 5 Decembrie 2023
Nu are nimeni o opinie?
Degrabă acest forum.
Pui o întrebare și nici măcar o persoana sa răspundă.
Dvs. nu ati angajat o firma de administrare, ci aveti incheiat un contract de administrare si nu este acelasi lucru.
Trebuie sa va uitati in acel contract de administrare si o sa va lamuriti oarecum, poate sunt clauze care ii permit firmei, ca periodic sa mareasca tariful/pers. ca urmare a cresterii costurilor proprii, etc.
Firma repectiva poate sa ceara oricat, insa com. ex. (reprezentantul as. prop.) poate sa fie de acord sau nu, adica daca are prevazuta/aprobata o suma in BVC si chiar nu sunt necesare tabele, semnaturi ale proprietarilor.
Sa zicem ca com. ex. nu aproba cererea firmei. Ce are de facut in acest caz? Sa angajeze ca admin. o persoana fizica sau o alta firma, da? Credeti ca este chiar asa de simplu?
Mai ganditi-va.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as dori un raspuns la 2 probleme referitor asociatie ... gabi_const gabi_const Buna ziua. As dori un raspuns la 2 probleme referitor asociatie de proprietari : 1. Contabila asociatiei si-a marit singura retributia pe motiv ca hotararea ... (vezi toată discuția)
Solicitare Cristina588 Cristina588 Este obligatoriu ca salariatii unei Asociatii de proprietari respectiv administrator, mecanic, femeia de serviciu sa fie angajati cu ... (vezi toată discuția)
Salariu administrator simonica2014 simonica2014 Buna ziua , Poate sa ma lamureasca cineva cu privire la plata administratorului si presedintelui, de ce variaza de la o luna la alta? Sa clarific mai bine. ... (vezi toată discuția)