avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul concediu sarcina si lauzie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul concediu sarcina si lauzie

Va rog frumos sa ma ajutati... sunt incepatoare si nu m-am lovit de concedii pina acum...
Am un concediu medical initial (cod 08 - sarcina si lauzie - procent 85%) de la 01 martie 2012 pina la 31 martie 2012. Cum se calculeaza concediul medical si ce se completeaza la rubricile platitor.... Mentionez ca salariata este angajata noastra din 01.03.2010, in ultimele 6 luni a avut urmatoarele venituri brute: februarie 2012 - octombrie 2011 - 2.000 lei/luna, iar ultima luna (sept 2011),a 6-a, a avut 300 lei/luna (un total de 10.300lei).
Mentionez ca salariata a nascut pe data de 07 martie 2012, iar astazi a prezentat la firma concediul de sarcina si lauzie de mai sus.
cum se inregistreaza? se inregistreaza in revisal acest concediu initial de sarcina si lauzie? ce decizie trebuie sa fac? cum se calculeaza concediul medical in statul de salarii? cum se completeaza certificatul de concediu medical la rubricile: ... baza de calcul a indemnizatiei de asigurari sociale de sanatate, zile baza de calcul, media zilnica a bazei de calcul a indemnizatiei de asigurari sociale de sanatate, cuantumul indemnizatiei de asigurari sociale de sanatate, indemnizatie suportata din bugetul FNUASS (zile, lei). Ce se depune la Casa de Sanatate(ex.2 din concediu cu centralizator?) si care este termenul (25 aprilie 2012?)?
As dori un calcul detaliat pe cazul meu. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 20:48, 21 Martie 2012
grasa78 a scris:

Va rog frumos sa ma ajutati... sunt incepatoare si nu m-am lovit de concedii pina acum...
Am un concediu medical initial (cod 08 - sarcina si lauzie - procent 85%) de la 01 martie 2012 pina la 31 martie 2012. Cum se calculeaza concediul medical si ce se completeaza la rubricile platitor.... Mentionez ca salariata este angajata noastra din 01.03.2010, in ultimele 6 luni a avut urmatoarele venituri brute: februarie 2012 - octombrie 2011 - 2.000 lei/luna, iar ultima luna (sept 2011),a 6-a, a avut 300 lei/luna (un total de 10.300lei).
Mentionez ca salariata a nascut pe data de 07 martie 2012, iar astazi a prezentat la firma concediul de sarcina si lauzie de mai sus.
cum se inregistreaza? se inregistreaza in revisal acest concediu initial de sarcina si lauzie? ce decizie trebuie sa fac? cum se calculeaza concediul medical in statul de salarii? cum se completeaza certificatul de concediu medical la rubricile: ... baza de calcul a indemnizatiei de asigurari sociale de sanatate, zile baza de calcul, media zilnica a bazei de calcul a indemnizatiei de asigurari sociale de sanatate, cuantumul indemnizatiei de asigurari sociale de sanatate, indemnizatie suportata din bugetul FNUASS (zile, lei). Ce se depune la Casa de Sanatate(ex.2 din concediu cu centralizator?) si care este termenul (25 aprilie 2012?)?
As dori un calcul detaliat pe cazul meu. Va multumesc anticipat.

Nu ma ajuta si pe mine cineva? Va rog!
Sa postezi in calitate de angajat probabil inspector RU,chiar debutant in meserie si sa nu cunosti modalitatea de calcul pt. un concediu medical,respectiv c.prenatal,care nu ridica nicio dificultate este lamentabil.
Cititi OUG 158/2005 si respectiv Normele 60/32/2006 de aplicare a OUG 158.

:offtopic:Nota 2 pt. recruter!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim pe motiv de graviditate Dinush Dinush In caz de suspendare CIM pe motiv de graviditate care sunt procedurile? Se inregistreaza in Revisal? si daca da, cum? De asemenea cum ii voi calcula salariul ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal, perioada suciugeorgeta suciugeorgeta am o salariata din 2009 care cu data de 01 .12 a intrat in prenatal. Cum ii voi calcula pentru luna decembrie medicalul si cate zile de concediu de maternitate ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de plata pentru concediul medical de sarcina si lauzie? borceacrina borceacrina Cum se calculeaza un concediu medical pentru sarcina si lauzie atunci cand angajata are doar 2 luni de angajare. A fost angajata cu data data de 01.06.2020 ... (vezi toată discuția)