avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legalitatea intocmirii proceselor verbale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legalitatea intocmirii proceselor verbale

Este legal ca procesul verbal de la adunarea generală cât şi cele lunare întocmite pe calculator şi apoi semnate de comitetul executiv, îndosariate în bibloraft, s au este obligatorie întocmirea acestora într un registru de procese verbale numerotat în conformitate cu prevederile Legii 230/ 2007
Sa faceti o solicitare scrisa si sa prezentati, daca in asociatia dv. se obisnuieste, copie de pe actul de proprietate (contract v/c, act de donatie, de mostenitor)
~ Conținut șters la cerere ~
Da domnule in conditiile aratate de dvs., puteti participa la orice sedinta, dar fara drept de vot. Lecturati art.7 si 9 din Legea nr. 230/2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie primarie deltady deltady Buna seara, La blocul unde locuiesc, un vecin a considerat, in urma unei discutii verbale, ca e mai practic sa faca o reclamatie la primarie, decat sa faca o ... (vezi toată discuția)
Sedinta adunare generala Bobu_M Bobu_M La inceperea sedintei de la adunarea generala a asociatiei pentru anul 2013, au fost alesi 3 membrii din asociatie pentru redactarea procesului verbal. Dupa ... (vezi toată discuția)
Registru unic asociatie de proprietari doina99 doina99 Buna ziua! Va rog sa mi spuneti daca registrul unic al asociatiei de proprietari poate fi inlocuit cu un dosar in care sunt trecute pv urile adunarilor ... (vezi toată discuția)