avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare pentru un fast food
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare pentru un fast food

Care sunt autorizatiile necesare pentru comercializare produse fast food in cadrul unui local care este o ceainarie, dar vrea sa isi extinda profilul de activitate? Si care cod CAEN este specific pentru astfel de activitati? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2014
Ana1987, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana1987 , utilizator 13:01, 18 Martie 2014
Adaugati la in actul constitutiv codul 5610 - Restaurante Aceasta clasa include activitatea de asigurare a serviciilor de servire a mesei pentru clienti, fie ca sunt serviti stand la masa sau se servesc singuri dintr-un galantar cu produse, fie ca mananca mesele preparate in incinta, ca le iau acasa sau ca le sunt livrate la domiciliu. Aceasta include prepararea si servirea meselor pentru consumul imediat din autovehicule sau carucioare fara motor. Aceasta clasa include activitati din: -restaurante -bufete expres -restaurante fast-food -pizzerii -unitati de alimentatie care servesc pentru acasa -vanzatori ambulanti la tonete de inghetata -carucioare mobile care vand mancare -prepararea hranei la standuri din piete Aceasta clasa include de asemenea: -activitati ale restaurantelor si barurilor conexe transportului, atunci cand sunt efectuate de unitati distincte, altele decat unitatile de transport Aceasta clasa exclude: -vanzarea cu amanuntul a mancarii prin intermediul masinilor automate
Avizele necesare sunt aceleasi ca si pentru ceainarie, in concluzie nu sunt necesare altele noi (acordul de functionare de la primarie, autorizatia sanitar veterinara – Directia Sanitar veterinara, autorizatia sanitara – Directia de Sanatate Publica, autorizatia de Mediu si avizul de prevenire si stingere a incendiilor).
Multumesc mult pentru informatiile date mai sus!
Spatiul minim pentru bucatarie oare cat trebuie sa fie? Noi avem o bucatarie mai mica si nu stiu exact care ar fi dimensiunea minima necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen vasi49 vasi49 Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN corespunde unei astfel de activitati: -Prepararea si comercializarea ,exclusiv la pachet,de pizza,paste(preparate din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Basch Basch Bianca ziua,ma puteți ajuta cu doua coduri CAEN pentru pizzerie și cafenea?multumesc (vezi toată discuția)
Coduri caen spidii99 spidii99 Buna ziua. Vreau sa deschid un fast food de marime medie unde clientul sa serveasca masa pe terasa fasfoodului.Intrebare, la ce cod caen ma incadrez. ... (vezi toată discuția)